Wallpaper

Wood

mi ez?

kapcsolat

megnézem az otthoni

nyomozós játékot

Mozdulj ki és nyomozz!

Két legszeretettebb nyomozásunk füzetei - magyar és angol - továbbra is megvásárolhatók :

(Városliget, Várkerület) egy füzet: 1050 Ft.-; két füzet: 1890 Ft.-;

utalással: OTP: 11702081-20000985-00000000

Az utalás után kérünk egy e-mailt az info@krimiestek.hu címre az utaló nevével és a postázási címmel (postaköltség az árban)! Személyes átvételnél fantasztikus kedvezmény és szintén a fenti e-mail címre kéretik írni.

Elkészült a Nagy (kis) budapesti nyomozókönyv, melyben az eddigi 12 városi nyomozás játékra kész. Már csak ti kelletek hozzá! A 12 nyomozás ára 6.350 Ft.-; ezt a fenti számlászámra átutalva már küldjük is a penge PDF dokumentumokat (4 db. A4-es oldal/játék), amit otthon ki lehet nyomtatni, vagy rá lehet tenni okostelefonra.

Ez a nyomozókönyv digitális formában létezik és egy tucat nyomozós játékot tartalmaz, melyek egyenként nagyjából másfél órás szabadtéri programok Budapest frankó helyszínein 1-2-3-5, akár tíz embernek is. Mindegyik tartalmaz egy sztorit (valakit kinyiffantunk) és nektek kell kinyomozni a tett körülményeit, azazhogy ki követte el, hol, mikor, miért és hogyan.

A nyomkeresésben Budapest nevezetességei, illetve tereptárgyai adnak segítséget, végül a kép összeáll és az igazság megállíthatatlanul tör majd a felszínre.

Összességében egy-egy gyalogos, kultúrörténeti kalandozásról van szó.

A megoldáshoz elszántság kell, elmehasználat, valamint kalandvágy.

Üdvözlettel és tisztelettel:

krimiestek.hu

Home

cégek

figyelmébe

webáruház

ÁFSZ